fredag 18 december 2009

mer julgodis

Hittade ett recept på trillingnöt och jag tillhör de som tar denna bit först ur Aladinasken. (Har ni röstat på er favorit?). Enkelt recept, bara tre ingredienser... hasselnötter, ljus mjölkchoklad och vit choklad. Lite pyssligt dock, men väl värt alla möda. Kan vara lite svårt att rosta nötterna för att kunna få av skalet. Jag lyckades bränna en omgång. När det är väl gjort så är det bara att smälta mjölkchokladen och hälla i nötterna, plocka upp dem och lägga dem tre och tre på ett fat och in i kylen för att stelna. Sen ska de doppas en sista gång och in i kylen för att stelna. Avsluta hela med att smälta den vita chokladen för att dekorera dem och så klart in i kylen för att stelna. Sen är det bara att avnjuta dessa små läckerbitar.

Lycka till med julgodiset!

Kram Mia

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...